Clean Power Solutions B.V.

Website: http://www.cleanpowersolutions.nl/
Contactpersoon: Matthieu Slof

Clean Power Solutions B.V. heeft zich tot doel gesteld om nieuwe en schone technieken beschikbaar te maken voor een groot publiek. Laadpaal-Direct is een van de handelsnamen van Clean Power Solutions. Op dit moment is Laadpaaldirect.nl de belangrijkste activiteit van Clean Power Solutions B.V., maar ook met zonnepanelen-alphen en andere duurzame oplossingen wordt hard aan de weg getimmerd.

Ondanks de jonge markt van laadinfrastructuur kunnen wij bogen op jaren ervaring binnen deze nieuwe opkomende markt. U kunt dan ook profijt hebben van onze expertise! Wij hebben ervaren dat voor veel mensen de mogelijkheden omtrent het elektrisch rijden nogal ondoorzichtig zijn. Wij kennen deze markt al vanaf het begin en kunnen u dan ook goed adviseren.

Het is altijd mogelijk om de laadpalen te komen bekijken, wij hebben de meeste units aan onze demo muur hangen. 

Bel voor een afspraak: 0172 750 775.

Clean Power Solutions B.V. is gevestigd in Alphen aan den Rijn, maar levering en plaatsing van onze producten verzorgen wij door heel Nederland.

De mensen achter Clean Power Solutions B.V. zijn al vanaf de prille start van elektrische mobiliteit in 2009/2010 betrokken in deze markt. In 2014 is Clean Power Solutions gestart met de verkoop van van homechargers voor het opladen van elektrische auto’s. Met name het heldere advies, de transparante installatie- en montage kosten en de overzichtelijke webshop hebben er aan bijgedragen dat de onderneming een vliegende start heeft gemaakten.

CAFÉ DE DERDE DONDERDAG IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

BDO 4
BDO 3
BDO
BDO 2