De Partij Evenementen

Website: http://www.departij.nl/
Contactpersoon: Marcus Rooijakkers

Wij zijn altijd van De Partij, veelzijdig op het gebied van evenementen als het gaat om uw productpresentatie, personeelsweekend, congres of teamuitje, het kan allemaal. Met ruim 20 jaar ervaring in deze branche staan wij inmiddels in ons derde decennium, De Partij3.0, wij zijn er klaar voor.

In deze fase 3.0 gaan we nog een stapje verder want bent als MKB bedrijf u op zoek naar nieuwe klanten? In samenwerking met onze online marketing afdeling segmenteren wij uw doelgroep en brengen wij online uw high potentials in kaart. Inmiddels leert de ervaring dat als wij deze potentials een halve dag onder onze hoede nemen met een doelgerichte bijeenkomst, dat het u voor elke 100 gasten die wij bijeenbrengen, het u 30 nieuwe klanten oplevert, dat is maar liefst 30%.

Op het gebied van teamuitjes hebben wij speciaal voor horecabedrijven een Escape Room Diner spel ontwikkeld. Een ware hype die wij nu ontwikkeld hebben speciaal voor de horeca geschikt voor groepen vanaf 8 personen. Dit spel bieden wij aan onder licentie voor horecabedrijven in het land die beschikken over private dining mogelijkheden. Geïnteresseerden dienen er snel bij te zijn want we geven slechts 100 licenties uit in heel het land.

Bezoek onze website of bel direct: 071 – 566 18 68


 

CAFÉ DE DERDE DONDERDAG IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

BDO 4
BDO
BDO 2
BDO 3